Del 13 al 29 de maig torna el ‘de tapes per Torredembarra’ amb la participació de 33 establiments

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/5/2022

Del 13 al 29 de maig tindrà lloc la vuitena edició del ‘de tapes per Torredembarra0 amb la participació de 33 establiments del municipi i un preu de 3,5 euros tapa + beguda. El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep Maria Guasch, ha explicat que el preu s’ha actualitzat a petició dels establiments participants, però que continua sent molt competitiu. També ha comentat que han baixat el nombre de participants després de l’aturada obligada de dos anys per la pandèmia. Tot i així, és un nombre prou important per a fer que la ruta tapera sigui prou atractiva i s’aposta per continuar duent a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració torrenca.

Per incentivar la participació, es tornarà a realitzar una votació de la millor tapa. Per altra banda, les primeres cent persones que facin entrega de la butlleta amb un mínim de 10 tapes/segells diferents se’ls obsequiarà amb producte Maystar, una tovallola de Torredembarra i el conte infantil “Amb olor de romaní, pels camins de Torredembarra” .

Per aconseguir els premis  cal emplenar la butlleta de participació i portar-la a la Regidoria de Turisme. La data límit per entregar les butlletes i recollir els premis serà 3 de juny.

A la pàgina web de Turisme http://turismetorredembarra.cat/ es pot trobar tota la informació relacionada amb el “de tapes” per Torredembarra. S’adjunta desplegable amb la informació completa de les tapes.

Foto: Les millors tapes tornen a Torredembarra a partir del 13 de maig. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This