Més de 800 persones participen en els diversos actes del V Festival de Màgia de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/5/2022

La cinquena edició del Festival de Màgia de Torredembarra que s’ha celebrat el 29 i 30 d’abril i l’1 de maig ha aplegat més de 805 persones en els diferents espectacles que s’han dut a terme. Aquestes són les dades que ha recollit la Regidoria de Turisme, organitzadora de l’esdeveniment:

Divendres 29 d’abril, Màgia al carrer amb el Mago Patxi va reunir un total de 200 persones. L’endemà, dissabte 30 d’abril, Màgia familiar amb Kayto, Mago Patxi i Peter Velcruss, va congregar 73  persones i 334 persones van assistir a la Gala Internacional amb Pedro Aragonés, Arkadio, Kayto, Solange Kardinaly i Miguel Muñoz. Diumenge 1 de maig: Espectacle amb el Mag Marín ‘The Magic Showman’, va aplegar 198 persones.

La procedència dels visitants d’aquesta edició ha estat de diferents poblacions del Baix Gaià, Reus, Tarragona, Salou, Cambrils, Barcelona, Lleida, Saragossa, Falset i Andorra.

Foto: Un dels espectacles que es va poder veure a Torredembarra aquest cap de setmana. / ANNA F. / TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This