Aquest 1 de maig torna la Diada David Sánchez dels Nois de la Torre

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/4/2022

Després de l’aturada de dos anys a causa de la pandèmia de la Covid-19, aquest diumenge 1 de maig, a partir de les dotze del migdia, torna la diada David Sánchez al parc de Cal Llovet i es podran torna a veure castells dels Nois de la Torre, que organitzen la diada. També comptarà amb els Xiquets de Vila-Seca i els Xiquets del Serrallo.

Recordem que aquesta diada, que arriba a la cinquena edició, homenatja David Sánchez, l’enxaneta dels de la camisa blau cel que va morir el juliol de 1983 en caure d’un castell de set pisos. Per això la cita se celebra a prop del monument a l’enxaneta de la colla,

Foto: Primera actuació dels Nois de la Torre aquest 2022 a Torredembarra. / NOIS DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This