Paquita Esteban exposa les seves pintures des del 30 d’abril a l’Artelier

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/4/2022

L’artista de Torredembarra Paquita Esteban serà la protagonista de la nova exposició que es podrà veure a l’Artelier. La inauguració està prevista el proper dissabte, 30 d’abril, a les sis de la tarda, en aquesta sala del carrer Camp Vell.

Esteban, membre des de fa ans al Col·lectiu Grop, basa les seves creacions en el lloc on viu, que és Torredembarra, també on ha treballat -Tarragona i Salou- però també Londres, on ha viatjat molt i ha après molt, artistes clàssics i moderns. És llicenciada en Filologia Anglesa. Darrerament ha viatjat molt a Reijkavik, on viu la seva filla, i l’ha inspirat molt aquesta illa àrtica.

Als dinou anys va començar a escriure poemes i instal·lar-los sobre diferents suports. També interactuava amb vídeos. Des de fa uns anys només treballa pintura, però amb un punt poètic, que mai ha abandonat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This