La cinquena edició del Festival de Màgia torna a Torredembarra del 29 d’abril a l’1 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/4/2022

La Regidoria de Turisme presenta la cinquena edició del Festival de Màgia de Torredembarra que tindrà lloc els propers 29 i 30 d’abril i 1 de maig. Després de l’aturada del 2020 per la pandèmia i les limitacions de l’any passat, l’organització espera poder gairebé recuperar l’èxit dels primers tres anys, tal com ha explicat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha destacat que enguany s’ha incorporat un motor de reserves a través del web www.turismetorredembarra.cat en que es podrà reservar i triar els seients per als diferents espectacles i posteriorment es podrà dur a terme el pagament per transferència bancària o a les oficines de la regidoria.

D’altra banda, Alexis Pardo, un dels mags que col·laboren tècnicament en l’elaboració de la programació, ha ressaltat que la programació ha donat un important salt qualitatiu, tot explicant que Miguel Muñoz, guanyador el 2018 del premi més important de màgia a nivell mundial, estarà a Torredembarra.

Programació del Festival

Divendres 29 d’abril. Màgia al carrer amb el Mago Patxi. Activitat gratuïta1r passi: De 18 a 18.30 h, a la pl. Mn. Joaquim Boronat.2n passi: De 19 a 19.30 h, a la pl. del Castell.Les ulleres d’aviador i una esbojarrada perruca són el seu senyal d’identitat i el defineixen com un personatge provocador que no deixa ningú indiferent.

Dissabte 30 d’abrilMàgia familiar amb Kayto, Mago Patxi i Peter VelcrussIl·lusió, trucs i una bona estona en família.A l’Espai Cultural Sala del Mar (pg. Miramar, 134-136)D’11.30 a 13 h. Il·lusió, trucs i molt d’humor que et faran passar una bona estona en família.Preu: 4 € majors de 12 anys; 3 € menors de 12 anys, majors de 65, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses i famílies monoparentals; i  gratuït de 0 a 3 anys.

Gala InternacionalDe 19 a 20.30 h, al Casal Municipal (c/ Capella, 6).Preu: 7 € majors de 12 anys; 5 € menors de 12 anys, majors de 65, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses i famílies monoparentals; i  gratuït de 0 a 3 anys.

Presentador: Pedro Aragonés.Artistes: Arkadio / Kayto / Solange Kardinaly / Miguel Muñoz

Diumenge 1 de maigEspectacle amb el Mag Marín «The Magic Showman»Un còctel explosiu amb humor, música i màgia sobre l’escenari on l’espectador serà l’ingredient clau. Un espectacle increïble, amb humor àcid i veloç, i una banda sonora exquisida.De 18 a 19 h, al Casal Municipal.Preu: 4 € majors de 12 anys; 3 € menors de 12 anys, majors de 65, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses i famílies monoparentals; i  gratuït de 0 a 3 anys.

Estand d’articles de màgia i demostracions, amb Màgia PYMDissabte 30 d’abril, al matí, a l’Espai Cultural Sala del MarçDissabte 30 d’abril tarda i diumenge 1 de maig tarda, al Casal Municipal.Compra d’entrades:Venda anticipada, a partir del 19 d’abril:    • A través del web: www.turismetorredembarra.cat    • Oficina de Turisme, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, i dissabtes i diumenges, d’11 a 13.30 h. 977 64 45 80 turisme@torredembarra.catTaquillla:Dissabte 30 d’abril: Espai Cultural Sala del Mar, de 10.30 a 13 h.Casal Municipal, de 17 a 19 h.Diumenge 1 de maig: Casal Municipal, 16.30 a 18 h.

Foto: Una imatge de la presentació del festival torrenc. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This