Identificat el presumpte autor de diversos furts en finques agrícoles a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/4/2022

La Policia Local de Torredembarra ha identificat el presumpte autor de diversos furts de productes d’horticultura que s’havien produït darrerament en terrenys agrícoles del municipi. Aquesta identificació es va produir aquest dimarts, 26 d’abril, després d’un dispositiu coordinat entre la policia i propietaris de les finques afectades. Es tracta d’un veí d’Altafulla i la Policia Local continua treballant en aquest incident a l’espera de les corresponents denúncies dels propietaris afectats.

D’altra banda, dilluns 25 d’abril, al voltant de dos quarts de vuit del vespre, agents de la Policia Local de Torredembarra van localitzar i detenir un jove, veí de Torredembarra, fruit de la investigació duta a terme per un robatori en un habitatge. La identificació es va produir gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que es van poder obtenir fotografies del moment dels fets.

Foto: Una imatge del presumpte autor dels robatoris agrícoles. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This