En dues vies de Torredembarra ja es pot circular a més 30 km/h

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/4/2022

Han estat molt les crítiques les darreres setmanes, tant de veïns com partits polítics, que, amb la conversió de Torredembarra en ‘Ciutat 30’, en cap de les vies del municipi que no són de titularitat estatal no es pogués superar el límit de 30 km/h de velocitat. Doncs des de fa uns dies ja no és així.

Hem vist tornar a aparèixer senyals que limiten la velocitat a 50 km/h. Concretament a la carretera T-214, des de la sortida autopista fins rotonda benzinera GALP i la carreters T-210 des de la rotonda del pont de la Pobla de Montornès fins la cruïlla del carrer, on s’eleva el límit de velocitat fins a 50 km/h.

La resta de punts i vies es mantenen a 30 km/h, segons informa l’Ajuntament de Torredembarra. Recordem que ’objectiu d’aquest mesura és doble: aconseguir una ciutat més segura, reduint els accidents de trànsit i disminuir la contaminació atmosfèrica i acústica.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This