Torredembarra busca famílies d’acollida per a nens i nenes sahrauís durant l’estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/4/2022

La Regidoria d’Acció Social de Torredembarra i Cooperació i la Delegació Sahrauí a Catalunya, conjuntament amb les entitats solidàries amb el poble Sahrauí, inicien el projecte Vacances en Pau 2022. Es tracta d’una iniciativa on famílies catalanes acullen infants sahrauís dels campaments de refugiats a Tindouf, durant els mesos d’estiu.

Aquest projecte fa més de 22 anys que s’organitza a Catalunya i Torredembarra hi participa des de fa temps. Té com a objectiu facilitar que els infants puguin passar un estiu lluny de les dures condicions climatològiques dels campaments de refugiats i conviure amb infants catalans, fet que els permetrà conèixer una realitat diferent a la dura realitat quotidiana dels campaments de refugiats del poble Sahrauí.

La regidora d’Acció social, Marga Rovira, destaca que el projecte facilita l’apropament entre dues cultures, la catalana i la sahrauí, i engresca les famílies interessades a participar en el projecte.

Les persones interessades s’han de dirigir a les oficines de la Regidoria d’Acció Social,  a l’Avinguda Lluís Companys, 55, 1r – Telèfon 977 13 15 79 – Correu electrònic: serveissocials@torredembarra.cat,

Hemeroteca

Tweets recents

Share This