Taller sobre els líquens i la qualitat de l’aire aquest 30 d’abril a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/4/2022

Aquest dissabte, 30 d’abril, a les 10.30 hores, tindrà lloc a la plaça del Castell, el taller sobre la qualitat de l’aire ‘El líquens: bioindicadors de la qualitat de l’aire’, organitzat per la Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració de l’entitat GETE-Ecologistes en Acció, dins del programa d’educació ambiental 2022. L’activitat forma part dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) locals.

En el taller s’explicarà com, a través dels líquens, es pot determinar la qualitat de l’aire. Es farà una sortida a l’entorn de Torredembarra per a conèixer els líquens que s’hi troben i com aquests són indicadors de la qualitat de l’aire que respirem. Per a participar-hi, cal fer reserva prèvia a tarraco@ecologistesenaccio.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This