Torredembarra recaptarà fons per Ucraïna amb un concert ‘Junts amb Ucraïna’ el proper 8 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2022

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, Càritas i el Grup de Dones de Torredembarra presenten el concert ‘Junts amb Ucraïna’ que tindrà lloc el pròxim 8 de maig, a les 12 hores, a la plaça del Castell. No s’ha fixat un preu per a l’entrada al concert, sinó que es tracta d’una donació voluntària.

El concert anirà a càrrec d’Ernesto González & Toni Carlo que presenten per aquesta ocasió ‘Juntos 2022’. Ernesto González i Toni Carlo són dos cantants catalans, internacionals, i amb una trajectòria molt àmplia de concerts i discos a les seves carreres. Companys en la formació Vent del Nord i sense deixar les seves carreres individuals, ens mostren la cara més romàntica en aquesta combinació explosiva, presentant-se en concert amb cançons dels millors compositors i intèrprets de la música espanyola, que desborden bona energia i romanticisme pels quatre costats.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This