GALERIA D’IMATGES l Presentació del llibre ‘La Padrina Rosalia i l’ocell dels Muntanyans’

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/4/2022

Aquest dissabte, Dia de Sant Jordi, al migdia, s’ha presentat a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra el segon llibre de ComLoc Edicions, l’editorial del Torredembarra Actualitat: La Padrina Rosalia i l’ocell dels Muntanyans. Ha estat un diàleg conduït pel director del mitjà de referència torrenc, Jordi Salvat, i en què hi han intervingut l’autor del conte, Gibert d’Artze; l’il·lustrador, Víctor Centelles, i l’autora de El misteri de la nevera, Romana Ribé Llenas, relat guanyador del II Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat en categoria infantil i que també s’inclou en el llibre.

El llibre el podeu comprar per 12 euros a la Llibreria Miquel (carrer Pere Badia, 43) de Torredembarra.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This