Campanya sobre distraccions al volant i semàfors el 25 d’abril a l’1 de maig a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2022

Del 25 d’abril i fins l’1 de maig, la Policia Local de Torredembarra realitza una campanya, coordinada en l’àmbit territorial català pel Servei Català de Trànsit, sobre distraccions al volant i l’incompliment de les obligacions indicades per un semàfor.

En aquest cas, serà una campanya orientada a controlar les distraccions ocasionades per la utilització del mòbil, l’aparell de ràdio del vehicle, dispositius GPS i altres aparells que ocasionen la pèrdua d’atenció permanent a la conducció. També es farà un control de les possibles infraccions comeses en l’incompliment de les obligacions indicades per un semàfor.

Amb aquesta i altres mesures, es pretén aconseguir un canvi cultural en la conducció, circulació i mobilitat dels ciutadans i les ciutadanes que ajudi a evitar d’incompliment d’aquestes normes bàsiques de trànsit, i conseqüentment es redueixi la sinistralitat viària.

Foto: Nova campanya de control de trànsit a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This