Torredembarra celebrarà Sant Jordi amb paradetes a la plaça Mossèn Boronat i la Revetlla a la Biblioteca

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/04/2022

La plaça de Mn. Joaquim Boronat tornarà a acollir la celebració de la Diada de Sant Jordi a Torredembarra el pròxim dissabte, 23 d’abril. D’aquesta manera la celebració recuperarà a la normalitat, amb les tradicionals parades de llibres i roses, així com de les entitats locals. L’horari serà de les 10 del matí a les 8 de la tarda. Com en altres edicions, s’ha previst un espai per a la signatura de llibres d’autors locals.

L’emissora municipal de ràdio Ona La Torre (107.0 FM) també estarà a plaça per a emetre un programa en directe especial de Sant Jordi, el dissabte, de 17 a 20 hores.

La Biblioteca Mestra Maria Antònia se suma a la celebració amb la Revetlla de Sant Jordi que tindrà lloc el 22 d’abril, amb recitals de poemes: A les 18 h, La filla de la boira, a càrrec de Núria Freixa, i a les 20 hores, Simfonia en verd menor de diversos autors, a càrrec del Grup d’Aficionats a l’Art.

El mateix 23 d’abril, a les 11 hores, s’han programat titelles: La llegenda de Sant Jordi, a càrrec d’Agus Farré, i a les 12 h, la presentació del llibre: La padrina Rosalia i l’ocell dels Muntanyans de Gibert d’Artze i Victor Centelles, inclou: El misteri de la nevera de Romana Ribé. Per als actes a la biblioteca, cal reservar al telèfon 667 17 12 91 o via correu electrònic a biblioteca@torredembarra.cat

D’altra banda, la Regidoria de Joventut ha programat tres activitats dirigides als més joves que es duran a terme el 22 d’abril, a l’Espai Jove: de 17 a 19 hores Jocs de taula i rol amb Metajuego i un mural de Sant Jordi a càrrec d’Àlex Rodríguez, i de 19 a 20 hores, una classe oberta de Hip-Hop a càrrec d’Àlex Rodríguez.

Foto: Torredembarra intentarà viure un Sant Jordi amb normalitat, si la pluja ho permet. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This