Torredembarra s’omplirà d’art aquest 16 d’abril amb una vintena de parades

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/4/2022

Un col·lectiu d’artistes de Torredembarra ha organitzat la mostra ‘Art al carrer’ que es durà a terme per primera vegada aquest dissabte, 16 d’abril, de 10 a 16 hores, al voltant de l’església de Sant Pere Apòstol.

Més d’una vintena de parades d’il·lustradors, fotògrafs, pintors, escultors i artistes d’altres disciplines mostraran el seu art a peu de carrer. També es podrà trobar un escenari obert a l’art de la poesia, la música, performances… amb actuacions durant tota la mostra.

L’organització va a càrrec dels artistes Patrícia Riveras, Àngela Bosch, Andrés Bastiani i Xavi Demelo i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, entre d’altres.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This