Campanya informativa de reforç  de la recollida porta a porta a Baix a Mar durant la Setmana Santa

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/4/2022

La Regidoria de Sostenibilitat i la Unitat de Residus duran a terme una campanya informativa de reforç de la recollida porta a porta de residus domèstics al barri de Baix a Mar durant la Setmana Santa, aprofitant la visita de moltes persones de segona residència que no estaven al municipi quan es va implantar aquest sistema a finals de l’any passat.

D’aquesta manera, es durà a terme un bustiatge amb material informatiu sobre el porta a porta i  Cal Bofill esdevindrà punt informatiu de distribució del material (cubells, bosses per a brossa orgànica i fullet informatiu, entre d’altres) perquè aquelles persones que no el tinguin i encara no practiquin el porta a porta el puguin recollir, per a la qual cosa cal portar el rebut de l’aigua.

L’horari de Cal Bofill de l’11 al 16 d’abril serà el següent: De dilluns a dijous, de 10 a 14 hores. Dimecres i dijous també obrirà a la tarda, de 17 a 19.30 hores. Divendres tancat i dissabte, de 10 a 14 hores.

Cal recordar que els cubells que es lliuren per al porta a porta són per a ús individual dels habitatges ja que van xipats, la qual cosa permet associar a cada habitatge el nivell de reciclatge que es realitza i poder bonificar les persones que més reciclin. La implantació del nou sistema de recollida va comportar la retirada de les bateries de contenidors al carrer, tot i que per a emergències es poden emprar els existents en zones properes, on no està implantat aquest sistema de recollida, o les bateries centrals de l’aparcament de Mañé i Flaquer.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This