La Policia Local de Torredembarra posa en marxa el Pla de Seguretat de Setmana Santa

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2022

La Policia Local de Torredembarra posa en marxa del 8 al 19 d’abril el Pla de Seguretat de Setmana Santa tenint en compte que en aquestes dates s’incrementa de forma molt significativa l’afluència de públic a les àrees comercials, de serveis i d’oci nocturn de la població, així com a les urbanitzacions. En tot moment, s’actuarà en coordinació amb els Mossos d’Esquadra.

Per part de la Policia Local, s’efectuarà un reforç d’agents per augmentar la presència policial en aquestes zones, amb patrulles de proximitat, i es duran a terme controls de mobilitat i d’alcohol i de drogues en la conducció. També es durà a terme un control més exhaustiu del soroll per garantir la convivència de les activitats d’oci amb el descans del veïnat.

Socorristes a la platja

També s’ha previst disposar de servei de socorrisme a les platges de la Paella i del Barri Marítim del 14 al 18 d’abril. Concretament, es disposarà de dos socorristes i un coordinador que vetllaran per la seguretat a la zona, entre les 11 i les 18 h. A més, aquestes disposaran per Setmana Santa de diversos serveis com: passeres d’accés, dutxes i rentapeus, papereres i neteja, uns serveis que s’aniran incrementant a mesura que avanci la temporada.

Dins del Pla de Seguretat de Setmana Santa de la Policia Local també es troben incloses les diferents activitats de caire cultural i lúdic que es duran a terme a Torredembarra, per a les quals es comptarà amb la col·laboració dels voluntaris de Protecció Civil.

Foto: Operatiu especial de la Policia Local de Torredembarra aquesta Setmana Santa. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This