El Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra posa en marxa l’Escola de Famílies

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/4/2022

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra presenta la posada en marxa d’una nova iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn: l’Escola de Famílies. La regidora d’Educació, Maria Gual, ha explicat que, amb el suport de les associacions de mares i pares i de famílies de tots els centres educatius del municipi, s’han preparat quatre propostes de xerrades per acompanyar les famílies en el desenvolupament integral dels fills i filles.

Programa

20 d’abril, de 18 a 19.30 h. Escola Antoni Roig: Com puc motivar el meu fill/filla. Eines i estratègies per fer des de casa, a càrrec d’Oriol Castellví.

18 de maig, de 18 a 19.30 h. Escola Antoni Roig: Contra el Bulling, fem pinya!, a càrrec de Mireia Arnau.

25 de maig, de 18 a 19.30 h. Escola Molí Vent: Com fer un ús saludable de les xarxes socials, a càrrec d’Enric Bastardas.

7 de juny, de 18 a 19.30 h. Escola Molí de Vent: Educació emocional. Límits amb amor i amor sense límits, a càrrec de Noemí Royes.

Els temes de les xerrades han estat escollits pels pares i mares de totes les escoles i instituts de la vila. Les sessions seran presencials però també es podran seguir en streaming des de qualsevol lloc a través de la plataforma Zoom (cal que s’especifiqui al formulari d’inscripció). Hi haurà servei d’acollida d’infants (imprescindible especificar-ho al formulari d’inscripció) i s’establirà un mínim d’assistència presencial per realitzar les xerrades en aquest format. En cas que no s’hi arribi, es faran íntegrament de forma telemàtica.

L’Escola de Famílies és gratuïta per a famílies de Torredembarra i les inscripcions s’han de formalitzar al web https://peetorredembarra.cat/agenda o escanejant el codi QR que es troba als cartells de difusió de l’activitat.

Foto: Reunió de la regidora d’Educació de Torredembarra, Maria Gual. amb representants d’associons de mares i pares. / PEE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This