Oberta la reserva per a les visites al far de Torredembarra d’aquest mes d’abril

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/4/2022

Tornen les visites guiades al far de Torredembarra. La Regidoria de Turisme ha posat en marxa novament les reserves en línia a través de la seva pàgina web: turismetorredembarra.cat Per aquest mes d’abril s’han programat els dies 10, 15, 17, 18 i 24.

Són visites per a un màxim de 7 persones i amb ús obligatori de mascareta per a poder accedir a l’equipament. Es poden reservar en línia visites en català i en castellà.

La tarifa general és de 3 euros per persona. També hi ha tarifa reduïda d’1,5 euros aplicable a menors de 18 anys, titulars del Carnet Jove, majors de 65 anys i grups escolars de 20 persones prèvia visita concertada. La visita no es recomanable a menors de 10 anys. El pagament s’haurà de fer efectiu el mateix dia de la visita al far. Preferiblement amb targeta bancària.

Foto: Nova oportunitat per visitar el Far de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This