S’inaugura una nova exposició a l’ARTelier de Torredembarra amb obres del pintor Narcís Aguilar ‘Titín’

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/4/2022

Un recull D’algunes de les obres del pintor Narcís Aguilar ‘Titín’ i QUE porta per títol ‘Animalades’ és la nova proposta del Col·lectiu GROP a l’ARTelier, l’espai d’exposicions al carrer Camp Vell de Torredembarra. La inauguració és aquest dissabte, 2 d’abril, a les sis de la tarda.

Es tracta d’un conjunt d’obres en què l’artista reprodueix imatges de diferents animals d’una manera hiperrealista. Jordi Roig Morera, un dels integrants del col·lectiu GROP classifica a Aguilar en la categoria de pintura realista. Destaca també la seva trajectòria a L’ARTelier, on porta uns anys aprenent diferents tècniques i evolucionant en el seu estil.

La mostra es podrà visitar els dimarts i divendres de 18 a 20 hores. L’entrada és lliure.

Foto: El pintor Narcís Aguilar ‘Titín’ amb el cartell de l’exposició. / ONA LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This