Aquest 3 d’abril es reprenen les activitats del Campus Extens de la URV amb un concert de l’Orquestra de la URV

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/4/2022

El Campus Extens de la URV a Torredembarra reprèn les seves activitats presencials després de la pandèmia amb la celebració aquest diumenge, 3 d’abril, d’un concert de l’Orquestra de la URV amb Albert Guinovart com a solista i direcció de Miquel Massana. L’acte tindrà lloc a les 19 h, al Casal Municipal, amb entrada lliure i gratuïta.

Durant els mesos d’abril i maig també s’han programat les següents activitats:

21 d’abril, a les 19 h, a l’Espai Cultural Sala del Mar:

Conferència-presentació. CDIAP. Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç, a càrrec de Pilar Graset, coordinadora del CDIAP Baix Camp i Priorat. Projecció del documental “Maternitats”. Produït per Josep Varo, d’una idea original del Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç, CDIAP Baix

20 de maig, a les 19 h, al Pati del Castell:

“Causes i conseqüències de la Guerra de Successió”. La batalla de Torredembarra, a càrrec d’en Josep Fàbregas, professor d’Història contemporània a la URV, i d’en Joaquim Nolla, historiador i cap de l’Arxiu Administratiu de l’Ajuntament de Tarragona.

La URV treballa en la renovació dels convenis amb les diferents seus. En el cas de Torredembarra, la URV hi desenvolupa dos projectes: el Campus Extens i les Aules de Gent Gran. El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic de la tercera missió de la Universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

El projecte pretén captar les necessitats de cada territori i donar-hi resposta per apropar-hi coneixement i contribuir al progrés de les comarques meridionals de Catalunya mitjançant la creació d’una xarxa de seus. Aquest projecte compta amb la col·laboració dels ajuntaments, que acullen les seus i posen espais municipals a disposició de la Universitat per dur-hi a terme les activitats, i el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. També cal destacar la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner en la seva tasca facilitadora del contacte entre la Universitat i els ajuntaments i els centres d’estudis locals, en el cas de Torredembarra el centre d’Estudis Sinibald de Mas, que es qui dirigeix i gestiona la seu.

Foto: L’Orquestra de la URV i Albert Guinovart passen pel Casal Municipal de Torredembarra aquest 3 d’abril. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This