L’Ajuntament i la Subdelegació avancen en el projecte d’instal·lar semàfors a l’N340 al seu pas per la Marítima

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/3/2022

L’accés a la urbanització Marítima de Torredembarra a través de l’N-340 podria estar regulat amb semàfors. Així es desprèn de la reunió entre l’Ajuntament de Torredembarra i la Subdelegació del Govern que ha tingut lloc aquest dimecres 30 de març. Després que fa uns mesos entrés en vigor la gratuïtat de l’AP7 i la circulació de camions s’hagi traslladat principalment a l’autopista, la Subdelegació veu viable la reivindicació de l’Ajuntament perquè s’instal·lin semàfors que facilitin els accessos a la urbanització, tant per a vehicles com per a vianants, reduint així la perillositat d’aquest tram de la via. A partir d’ara, es treballarà per poder implementar aquest projecte.

Durant la reunió, també s’ha tractat el manteniment de la rotonda existent entre la variant i la N-340, a la zona nord del municipi. Ambdues administracions prepararan un conveni perquè l’Ajuntament de Torredembarra se’n pugui fer càrrec.

Per part de l’Ajuntament, a la reunió hi han estat presents l’alcalde, Eduard Rovira; i el regidor José García, i per part de la Subdelegació el subdelegat, Joan Sabaté; el cap de la Unitat de Carreteres del MITMA, Alberto Hernández; el cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya (MITMA), Vicente Vilanova, i el cap del Gabinet del Subdelegat, Nacho García.

Foto: Una imatge de la reunió mantinguda per les dues administracions. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This