El dissabte 23 d’abril es presenta ‘La Padrina Rosalia i l’ocell dels Muntanyans’

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/3/2022

Els jardins de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acolliran aquest proper dissabte, 23 d’abril, a partir de les 12:00 hores, la presentació del llibre La Padrina Rosalia i l’ocell dels Muntanyans. És el segon llibre de ComLoc Edicions, de Comunicacions Locals 2020 SL, l’empresa editora del Torredembarra Actualitat, un nou relat amb els protagonistes del relat finalista del I Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat, que està escrit per Gibert d’Artze i amb il·lustracions són de Víctor Centelles. A més, també és un audio-llibre, amb una gravació coordinada pel mateix autor.

El segon volum de la Col·lecció El Far inclou també el relat guanyador del II Premi de Narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat, El misteri de la nevera, de Romana Ribé. Tots tres estaran presents a la presentació, junt amb el director de ComLoc Edicions, Jordi Salvat, i el gerent de Comunicacions Locals 2020, Albert Jansà. Durant l’acte de presentació podreu comprar el llibre, que també el trobareu en diverses llibreries i quioscs de Torredembarra.

Com el pots comprar?

El cost del llibre és de 12 euros i un 5% de la venda del llibre anirà destinat als refugiats ucraïnesos. Els/les subscriptors/es tenen un descompte de 2 euros.

Es pot reservar fins el 22 d’abril a www.TDBActualitat.cat per amb un descompte i costarà 10 euros. Els subscriptors/es del Torredembarra Actualitat només els costarà 8 euros si es reserva abans del 22 d’abril.

Podeu també comprar els PACK dels dos llibres per 20 euros (18 euros si el reserveu abans del 22 d’abril i 14 euros si sou subscriptors/es).

Hemeroteca

Tweets recents

Share This