Torredembarra impulsa un concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport d’enguany

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/3/2022

La Regidoria d’Esport de Torredembarra impulsa un concurs per al disseny del cartell de la Festa de l’Esport d’enguany. La convocatòria està adreçada als alumnes de cinquè i sisè de primària de les escoles de Torredembarra. Cada concursant només podrà presentar una obra. No podran participar els familiars de primer i segon grau de consanguinitat dels treballadors de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra.

La mida del cartell ha de ser DIN A3. La tècnica és lliure i ha de ser apta per a la seva reproducció en quadricomia, evitant la utilització de tintes metal·litzades fluorescents o relleus enganxats. El cartell ha d’incloure el text ‘Festa de l’Esport Torredembarra’.

L’obra guanyadora s’editarà amb una franja que inclourà l’escut de l’Ajuntament i el nom del guanyador/a. L’Ajuntament de Torredembarra es reserva el dret d’incorporar text en el cartell, com la data, la localització o algun tipus d’informació referida a la festa.

El termini màxim de presentació de les obres és el 20 de maig de 2022. Els originals es poden lliurar presencialment a la recepció del Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, de dilluns a divendres, en horari de 17 a 20 h, en sobre tancat i pseudònim. Hi ha un únic premi per valor de 150 € que consistirà en una cistella de productes esportius i/o escolars de comerços del municipi.

El jurat estarà integrat per professionals del món del disseny, representants de dues entitats esportives i el regidor d’Esport. Es reunirà abans del 20 de juny de 2022 i tindrà en compte els següents criteris:

– Qualitat artística, expressivitat i originalitat del disseny.

– Temàtica de la Festa de l’Esport i municipi on se celebra.

El veredicte es donarà a conèixer a través de les xarxes socials, l’emissora municipal de ràdio Ona la Torre, i a l’escola del guanyador/a.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This