Torrecat busca voluntaris per a les seves paradetes solidàries

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/3/2022

L’Associació Torrecat fa una crida per trobar voluntaris i voluntàries per a les paradetes solidàries que organitza periòdicament per recaptar fons amb l’objectiu de fer front a les despeses veterinàries derivades la cura dels gats del carrer.

En aquestes paradetes venen artesania i articles de segona mà i els voluntaris hi atenen durant una o dues hores. La propera paradeta serà per Sant Jordi, de 10 a 18 hores a la plaça Mossèn Joaquim Boronat. També volen fer alguna els dimarts al matí, aprofitant el Mercat Setmanal. Els interessats poden escriure a torrecatassociacio@gmail.com.

L’Associació Torrecat és una entitat nascuda fa dotze anys a la vila que té cura dels gats de carrer i en promou l’esterilització i l’adopció  gràcies a la tasca desinteressada de bona part dels seus 115 socis.

Foto: Una de les paradetes organitzades recentment per l’associació. / TORRECAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This