Detingut a Torredembarra un individu que havia entrat en un vehicle que no era seu

REDACCIÓ – Torredembarra – 28/3/2022

La Policia Local de Torredembarra ha detingut aquest dilluns, 28 de març, a les quatre de la matinada, un individu sense domicili acreditat, com a presumpte autor d’un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

L’home ha estat localitzat quan mirava diferents vehicles comprovant si eren oberts i ha estat interceptat a l’interior d’un vehicle estacionat a l’alçada del carrer de Sant Adrià. Malgrat els avisos d’aturar-se que li ha cridat la patrulla de la policia, ha fugit del lloc essent perseguit pels agents.

Finalment, ha estat detingut quan s’ha trobat sense sortida en una zona de matolls, al costat de la via fèrria, quedant a disposició judicial un cop formalitzades les diligències de la detenció.

Foto: Detingut de matinada a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

https://twitter.com/tdbactualitat

Share This