Convoquen una vaga indefinida en la recollida de la brossa i la neteja a Torredembarra a partir del 8 d’abril

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/3/2022

El sidicat CGT ha convocat una vaga indefinida dels treballadors de la recollida i transport de residus i neteja viària de Torredembarra. La convocatòria de vaga s’iniciarà a les set el matí del proper divendres 8 d’abril, coincidint amb l’inici de la Setmana Santa, una època en què Torredembarra multiplica la seva població.

Els motius de la vaga, segons la CGT, són la diferència salarial que es produeix entre treballadors que realitzen les mateixes funcions i irregularitats reiterades en les quanties de les nòmines -càlculs de plusos, vacances, pagues extraordinàries.-

També denuncien la inacció o manca de respostes per part de l’empresa en matèria de seguretat i salut a les persones treballadores davant de circumstàncies que afecten greument a la salut i la integritat davant dels riscs de l’activitat laboral. L’objectiu de la vaga és que l’empresa desisteixi en les pràctiques que motiven aquesta convocatòria.

Treball mediarà en el conflicteL’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, s’han reunit aquest dilluns, 28 de març, amb representants de l’empresa concessionària del servei de recollida d’escombraries i del servei de neteja de la via pública (Nordvert – Sorigué) i representants dels treballadors davant de la notificació per part del sindicat CGT de la convocatòria de vaga indefinida

L’Ajuntament ha convocat aquesta reunió per informar-se de primera mà del problema laboral intern existent entre ambdues parts. Aquest dimarts, 29 de març, hi ha prevista una mediació al Departament de Treball de la Generalitat. L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que espera que empresa i treballadors trobin una solució i no s’arribi a produir la vaga. En aquest sentit, l’Ajuntament estarà pendent de l’evolució del conflicte.

Foto: La recollida de la brossa podria patir una vaga indefinida a Torredembarra a partir de la Setmana Santa. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This