La Policia Local de Torredembarra estrena un remolc amb material per a les classes d’Educació Viària

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/3/2022

La Policia Local de Torredembarra ha estrenat aquest dimarts, 22 de març, a l’Escola Molí de Vent, un remolc fabricat exclusivament per a cobrir les necessitats de la Unitat d’Educació Viària. Aquest remolc conté senyalització vertical i horitzontal, elaborada amb materials plàstics i segurs, que serveixen per equipar un circuït d’habilitats infantils en la conducció de bicicletes, abans de donar el pas al següent nivell que és la realització de pràctiques a la via pública.

El remolc amb els elements que conté està pensat per a ser utilitzat a les zones de lleure dels centres escolars i, més endavant, en el futur parc d’educació viària de Torredembarra. Concretament, els elements que es troben a l’interior del remolc són: 5 tricicles (per els alumnes que encara no sàpiguen anar en bicicleta), 5 cascs, 10 armilles reflectants, 2 semàfors, 36 senyals verticals i 1 rotonda.

Foto: Una imatge del remolc de a Policia Local de Torredembarra per a cobrir les necessitats de la Unitat d’Educació Viària. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This