La Ballada solidària amb la Magic Line aplega 200 persones i recapta més 1.100 euros

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/3/2022

El Casal Municipal de Torredembarra va acollir el diumenge 20 de març una Ballada solidària de ball en línia, organitzada per l’associació country Yellow Roses de Texas, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport.

La Ballada va aplegar 200 linedancers i va recaptar 1114,53 euros, que aniran destinats la Magic Line, per segon any consecutiu. La Magic Line és la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que ajuda les persones en situació de vulnerabilitat i fomenta la solidaritat i el compromís per aconseguir un món millor.

Enguany es van recollir també material per a Ucraïna, com medicaments, desinfectants, benes, roba pera infants, bolquers, mantes, sabó o llaunes de menjar.

Foto: Imatge de família dels participants a la ballada solidària. / YELLOW ROSES DE TEXAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This