Nous tallers fotogràfics aquesta primavera a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/3/2022

La Regidoria de Turisme continua apostant per promoure la vila de Torredembarra com a espai d’interès per a fotògrafs, turistes aficionats a la fotografia i instagramers. La primavera passada ja es van realitzar sis tallers fotogràfics i aquesta primavera se n’impulsen sis de nous, segons el següent calendari:

Abril

  1. Arquitectura rural (camins de pedra seca, natura… ) 3 d’abril
  2. Paisatge agrícola (conreus, plantes, activitat..) 24 d’abril

Maig

  1. Arquitectura I (Torredembarra monumental, Torre de la Vila, els indians.. ) 8 de maig
  2. Arquitectura II (Torredembarra monumental, Fundació Antoni Roig..) 22 de maig

Juny

  1. Fotografia des del mar (sortida amb vaixell per fotografiar la costa) 12 de juny
  2. Fotografia reportatge estiuenc (activitats de platja, passeig.. ) 26 de juny

Tots els cursos és realitzaran en horari de matí, amb una durada de 4 hores. La inscripció prèvia és obligatòria i els requisits per a participar als tallers és disposar de coneixements bàsics de fotografia, càmera sense mirall i bridge, trípode i filtres de densitat neutra.

Les inscripcions ja estan obertes i s’han de realitzar al telèfon 977 64 45 80 o al correu electrònic turisme@torredembarra.cat

Els tallers són gratuïts amb places limitades. Els participants es comprometen a fer difusió d’algunes de les fotografies realitzades en els tallers a les xarxes socials, amb el hashtag #tallerfotoTdb. També s’haurà de fer arribar a la Regidoria de Turisme un parell de fotografies de cada taller per tal de continuar amb la creació de l’exposició “Torredembarra destí fotogràfic”.

Foto: Torredembarra té molts racons ideals per ser fotografiats. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This