El DTapes per Torredembarra tornarà del 13 al 29 de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/3/2022

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra, amb la col·laboració dels establiments restauradors de la població, organitzarà enguany una nova edició del “DTapes per Torredembarra”. El regidor responsable d’aquesta àrea, Josep Maria Guasch, ha explicat que, després de la suspensió d’edicions anteriors per la Covid-19, enguany s’aposta per continuar duent a terme aquest esdeveniment gastronòmic per donar suport al sector de la restauració torrenca.

El “DTapes per Torredembarra” es portarà a terme del 13 al 29 de maig, cada restaurant i/o bar participant oferirà dins del propi establiment una tapa i una beguda. Les tapes entraran a concurs i els guanyadors seran escollits entre el públic participant.

Seguint el format de la darrera edició hi haurà premis pels participants que realitzin una part del recorregut. S’editarà un llibret del Dtapes amb la foto de cada tapa.

Per aquest motiu, l’organització fa una crida als establiments interessats a participar-hi, perquècontactin amb l’oficina de Turisme (pg. Rafel Campalans, 10, telèfon 977 64 45 80, a/e: turisme@torredembarra.cat) abans del 31 de març, en horari de 9 a 14 hores.

Foto: Tornen les millors tapes a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This