Fins al 4 d’abril esta obertes les inscripcions al Campus Multiesport de Setmana Santa de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/3/2022

De l’11 al 14 d’abril, Torredembarra comptarà amb el Campus Multiesport que organitza la Regidoria d’Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès. La data límit d’inscripció és el 4 d’abril i el preu de l’activitat és de 20 euros (inclou samarreta i assegurança). Les places són limitades.

El Campus, que comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, està destinat a nens i nenes de 4 a 14 anys i s’hi podran practicar nombrosos esports: circuits de psicomotricitat i equilibri, jocs de punteria, tallers didàctics, ritmes, gimcanes, activitats d’inflables , sortides amb rodes pel municipi, iniciació als esports col·lectius amb implements, i rocòdrom. L’horari del campus serà de 9 h a 13 hores i es podrà optar pel servei d’acollida de 8.30 a 9 hores i de 13 a 13.30 hores.

Inscripcions i pagaments a: esports.torredembarra.cat/activitats Hi ha una reducció del 20 % per a famílies nombroses i monoparentals, pel segon germà i per a infants amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33 %.

Un cop s’hagi formalitzat la inscripció, en el mateix enllaç es pot descarregar el díptic que s’haurà d’emplenar i fer-lo arribar, o bé via correu electrònic a esport@torredembarra.cat, o bé lliurar-lo a la recepció del Pavelló Sant Jordi, de dilluns a divendres, de 8 a 21 hores. És indispensable disposar de totes les dades abans de l’inici del campus.

Més informació: esport@torredembarra.cat // Tel. 977 95 86 46.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This