Ballada solidària de ball en línia el 20 de març al Casal Municipal

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/3/2022

El Casal Municipal de Torredembarra acollirà el proper diumenge, 20 de març, de 17:00 a 21:00 hores, una Ballada solidària de ball en línia, organitzada per l’associació country Yellow Roses de Texas, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport i una previsió de 200 participants,

La trobada Line Dance solidària serà per recaptar fons per la Magic Line, per segon any consecutiu. La cita, que compta , serà aquest proper diumenge, 20 de març, de 17 a 21 h, al Casal Municipal de Torredembarra, .La Magic Line és la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que ajuda les persones en situació de vulnerabilitat i fomenta la solidaritat i el compromís per aconseguir un món millor.

Engunay es recollirà també material per a Ucraïna: medicaments per a cremades i desinfectants, nolotil, apiretal, ibupofrè, gasses, banes, roba pera infants, bolquers, mantes, sabó i altres productes per a higiene personal, llaunes de menjar…

Hemeroteca

Tweets recents

Share This