Torredembarra acollirà el 9 d’abril el concurs de rap ‘RapeaxPlata’

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/3/2022

El proper dia 9 d’abril, a partir de les 16 hores, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, se celebrarà el concurs de rap “RapeaxPlata” impulsat pels i les joves de l’Associació Cultural XXL i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra.

Els premis seran els següents: 1r dessuadora, gorra i diploma, 2n samarreta i diploma, i 3r gorra i diploma, tots patrocinats per Wrung Tarragona.com.

Per a participar al concurs, cal formalitzar la inscripció a través dels perfils d’Instagram: @ainarabadia o @rapeaxplata_xxl

A més del concurs, es portaran a terme activitats de cultura urbana: hip-hop, breakdance, grafitis i cançó lliure. En aquestes activitats, s’hi afegiran els i les joves que formen part de l’acció ‘Obre’t’, emmarcat dins el projecte ‘Oberts al Món’ de la Regidoria de Joventut, i que correspon a la programació anual de l’Espai Jove. Concretament, hi participaran els grups dels tallers de hip-hop i grafitis.

Per a més informació: 616 02 11 15.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This