L’Ajuntament de Torredembarra gestiona amb la Generalitat l’acolliment de famílies d’Ucraïna al municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/3/2022

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra gestiona amb la Generalitat els oferiments de la ciutadania per ajudar la població d’Ucraïna tant pel que fa a famílies que vulguin allotjar persones refugiades com a famílies que arribin al municipi fugint de la guerra. Aquestes són les indicacions que s’han de seguir:

Persones que volen oferir un allotjament:

Cal complimentar el formulari que es troba en el següent enllaç i portar-lo a les oficines d’Acció Social. Per a dur a terme el lliurament del document, cal contactar per telèfon per demanar cita al 977 13 15 79 o per correu electrònic serveissocials@torredembarra.cat

Famílies d’Ucraïna que arriben a Torredembarra:

Poden demanar cita al Servei de Primera Acollida des d’on se’ls atendrà per posar a la seva disposició els recursos que requereixin. També es recomana a les famílies de Torredembarra que acullin famílies d’Ucraïna que es posin en contacte amb el Servei de Primera Acollida al telèfon 671 08 97 55 o al correu electrònic immigracio@torredembarra.cat

Més informació sobre com ajudar Ucraïna AQUÍ.

Foto: Concentració a la plaça del Castell de suport al poble ucraïnès. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This