Dues detencions en poques hores a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/3/2022

La Policia Local de Torredembarra ha detingut dos veïns del municipi en poques hores de diferència. La matinada d’aquest dilluns 7 de març, al voltant de dos quarts de quatre de la matinada, es va procedir a detenir un home com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista.

La detenció es va produir després que un veí alertés la Policia Local en sentir crits d’auxili que provenien de l’habitatge on s’estaven produint els fets. L’home, que quan va ser detingut es trobava en estat d’embriaguesa, ha passat a disposició judicial.

El mateix dilluns 7 de març, a quarts de deu de la nit, agents de la policia local que realitzaven tasques de seguretat ciutadana van identificar un veí de Torredembarra i en comprovar les seves dades es va confirmar que tenia pendent un requeriment del Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció. Un cop formalitzades les diligències corresponents, va quedar a disposició judicial.

Foto. Dilluns mogut per a la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This