Aquest 13 de març torna la Diada Castellera ‘Dones Amunt!’ a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/3/2022

Aquest proper diumenge, 13 de març, a partir de les 12:00 hores, la plaça de la Vila de Torredembarra acollirà la Diada Castellera ‘Dones Amunt!’, organitzada pels Xiquets de Torredembarra i que comptarà amb la participació també dels Xiquets del Serrallo. Aquesta diada es va celebrar per primer cop l’any 2020, just abans de la pandèmia.

Els Xiquets de Torredembarra estrenaran, després de cinc anys d’història, la seva recent condició de membres de  a Coordinadora de Colles Castelleres com a colla en formació. El seu objectiu per a aquesta nova temporada és consolidar actuacions de sis pisos i poder dur a terme un calendari complert. La colla ratllada compta amb una setantena de membres fixos.

Foto: La colla blanc-i-blava afronta la nova temporada amb optimisme. / XIQUETS DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This