Actes de vandalisme al mural d’Oriol Leim del Mini Pavelló Els Caus

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/3/2022

Quan el passat 21 de febrer vam explicar que El Pavelló Municipal Els Caus havia estrenat una nova pintura mural amb el lema “Torredembarra és Esport”, situat a la façana lateral de l’equipament que dona accés als esportistes, obra de l’artista Orion Leim, un dels nostres lectors avisava amb un comentari a Facebook: “Una pena, però durarà neta dos dies. Ple de pintades a final de setmana.”

Doncs l’Ajuntament de Torredembarra ha informat que s’han patit dos actes reiterats de vandalisme al en aquest mural. “Recordem a l’autor d’aquestes bretolades que les seves accions repercuteixen directament a l’artista Oriol Leim. El seu temps, despesa de pintura, i no respectar la seva feina”, afirma la Regidoria d’Esport a les seves xarxes socials. Des del Torredembarra Actualitat també lamentem aquests lamentables fets.

Foto: Dues imatges dels actes vandàlics. / TWITTER AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This