Crema un habitatge al carrer Alt de Sant Pere de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/03/2022

Els veïns del carrer Alt de Sant Pere de Torredembarra s’han endut un bon ensurt aquesta matinada. Una casa del número 7 ha cremat aquesta passada nit i ha afectat dues plantes de l’habitatge, segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya en una piulada a Twitter.

El foc ha deixat completament negra la façana de l’immoble. El servei d’emergències ha rebut l’avís a les 03:28 hores d’aquest dissabte. Segons han informat els Bombers, el foc ha cremat la primera i la segona planta.

Per sort, no s’ha hagut de lamentar cap persona ferida. El foc s’ha donat per controlat en una hora, segons han informat els bombers. De moment, es desconeixen les causes que haurien provocat l’incendi.

FOTO: Bombers de la Generalitat de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This