Torredembarra posarà en marxa un nou espai d’aprofitament i reparació de voluminosos

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/3/2022

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra posa en marxa un nou espai d’aprofitament i reparació de voluminosos. A partir del proper 30 d’abril, l’últim dissabte de cada mes, Cal Dània acollirà aquest nou espai obert a tota la ciutadania, on es podrà aprofitar i reparar mobles, aparells electrònics, llibres, electrodomèstics, vaixella, material esportiu, joguines…

Què s’hi podrà fer?

  • Portar algun voluminós recuperable que ja no necessitem, però que encara tingui utilitat, perquè una altra persona l’aprofiti.
  • Portar algun voluminós que vulguem reparar, adequar o mantenir, treball manual que no podem realitzar en altres llocs per falta d’espai.
  • Aprofitar un voluminós que una altra persona ha deixat a Cal Dània per donar-li una segona vida i un nou ús.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha explicat que l’objectiu és reduir la quantitat de voluminosos que tenen com a destí les plantes finalistes, donant-los una segona vida amb la incorporació d’aquest nou espai. També recorda que es pot utilitzar l’app “Millorem Tdb” quan ja no es vulgui un voluminós i avisar al mateix temps si encara pot ser útil perquè aleshores quan es recull es porta a Cal Dània perquè d’altres persones que ho necessitin ho puguin utilitzar.

Per donar a conèixer aquest nou projecte, se situaran taules informatives avui 4 de març, de 17 a 19 hores, a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat, i dimarts 8 de març, de 10 a 12 hores, al mercat setmanal de l’aparcament de Mañé i Flaquer.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This