La Policia Local de Torredembarra intercepta un tràiler amb un carregament de marihuana i deté el conductor

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/3/2022

La Policia Local de Torredembarra ha interceptat aquest divendres, 4 de març, a la tarda, al polígon Roques Planes del municipi, un tràiler de transport de vehicles amb un carregament de marihuana trobat a l’interior dels maleters, en total 44 quilos. El camió porta matrícula romanesa i el conductor ja ha estat detingut. De moment, s’ha escapolit una altra persona que conduïa un turisme de suport al tràiler.

Davant dels fets, la Policia Local de Torredembarra ha demanat suport a la Policia Local d’Altafulla, la primera actuació conjunta en el marc del conveni de col·laboració signat amb les policies de les localitats veïnes d’Altafulla i de Creixell. L’operatiu continua obert i també hi participen els Mossos d’Esquadra.

Foto: Una imatge de l’operació de la policia local torrenca. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This