Torredembarra celebra la Festa de l’Arbre amb alumnes de secundària i amb una plantada oberta a la ciutadania

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/3/2022

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra torna a celebrar la Festa de l’Arbre amb alumnes d’ESO dels instituts Torredembarra i Ramon de la Torre, dins del programa d’educació ambiental 2022 que desenvolupa amb les entitats ecologistes La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i GEPEC-EdC. Enguany, com a novetat, s’ha convocat una plantada oberta a la ciutadania al parc de Cal Llovet, al costat de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

En el cas dels instituts, s’han programat dues jornades. La primera serà aquest dimecres, 2 de març, a les 9 hores, al parc de les Tretze Roses, amb els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre. El 9 de març, a les 9.30 hores, als voltants de la Rasa, serà el torn dels alumnes també de 1r d’ESO de l’Institut Torredembarra.

D’altra banda, aquest dissabte, 5 de març, a les 11 h, al parc de Cal Llovet, tindrà lloc una plantada d’arbres i arbustos oberta a la ciutadania. Totes aquelles persones que vulguin participar i ajudar a augmentar la biodiversitat de Torredembarra s’han d’inscriure prèviament a natura@riugaia.cat

Aquesta acció ciutadana s’emmarca en les actuacions que la Regidoria està duent a terme per combatre el canvi climàtic a Torredembarra, incrementant l’arbrat urbà per combatre l’efecte illa de calor.

Foto: La Festa de l’Arbre forma part del programa d’educació ambiental 2022 que desenvolupa la Regidoria de Sostenibilitat amb les entitats ecologistes. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This