Més de 300 persones participaran a les rues de Carnaval de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/2/2022

Torredembarra es prepara per a viure un Carnaval diferent, després de la parada obligada per les restriccions de l’any passat. 7 carrosses i 1 comparsa configuraran les rues d’enguany, amb 333 persones inscrites. Hi participaran les carrosses de la Colla Ferralla, la Cucanya, los Too Locos, ASR,  Spaindereta, els Salats i la Disbauxa i la comparsa els Reciclats.

Aquestes xifres queden molt lluny de les de la darrera edició del Carnaval de Torredembarra el 2020, abans de la pandèmia. En aquella edició van participar a les rues més de 2.000 persones i en la de diumenge es va arribar a 24 carrosses i 6 comparses inscrites.

Cal recordar que un dels requisits que es demanava a les carrosses i comparses és que han de participar a les dues rues, la de dissabte i la de diumenge, i només s’hi poden inscriure aquells grups que hi hagin participat en les dues darreres edicions. D’aquesta manera, s’elimina l’efecte crida de grups que poguessin venir d’altres poblacions on no se celebrarà el Carnaval i que no haguessin participat abans en les celebracions torrenques.

 

Programació

 

Dijous Gras, 24 de febrer

A les 19 h, des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat fins a la plaça del Castell: Mascarada La Figa Te Fai.

A les 19.30 a la plaça del Castell: Arrivo de Ses Majestats Carnestoltes, acompanyats de la mascarada La Figa Te Fai i de tots els infants i grans que vulguin acompanyar-lo disfressats i Presa de possessió del poder local.

 

Dissabte, 26 de febrer

A les 11 h, a la plaça del Castell: 18a edició del Concurs de mascotes disfressades*. Desfilada de les mascotes i lliurament dels premis. Les mascotes que vulguin participar en el concurs es podran inscriure enviant un mail a festes@torredembarra.cat i ½ hora abans del concurs a la mateixa plaça.

A les 12 h, a la plaça del Castell:

Carnaval infantil. Veniu disfressats/des. Espectacle d’animació musical Paüra a càrrec de la Cia. La Belluga.

A les 17.30 h, pels carrers del Nucli antic: Passada de La Figa Te Fai. Es repartiran figues i carxots per a tothom!

A partir de les 19.30 h, al carrer de Pompeu Fabra: Concentració de carrosses i comparses

A les 20 h, Sortida de la Rua de Carnaval.

Recorregut: carrer de Pompeu Fabra, carrer de Pere Badia, carrer de Ferran de Querol, carrer de Tarragona, plaça de Catalunya, carrer de Lleida, carrer de Pere Badia, carrer de Ferran de Querol, carrer de Tarragona, plaça de Catalunya, carrer de Lleida i carrer de Pere Badia.

 

Diumenge, 27 de febrer

A les 11.30 h, Cal Bofill: Concentració de carrosses i comparses.

A les 12 h, Sortida de la Rua de Carnaval.

Recorregut pel passeig Marítim (des de Cal Bofill fins a la Casona – Oficina de Turisme del pg. Rafel Campalans).

Foto: Spaindereta és una de les set carrosses que participaran al Carnaval de Torredembarra 2022. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This