L’obra de teatre ‘La dona del tercer segona’  fa escala a Torredembarra el 12 de març

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/2/2022

L’obra de teatre “La dona del tercer segona” es representarà el 12 de març, a les 20 hores, al Casal Municipal de Torredembarra. Es tracta d’una producció de Teatre Nu amb text de Víctor Borràs Gasch, dirigida per Ivan Benet i interpretada per Àurea Márquez.

A l’escala hi ha una reunió. La dona del tercer segona no sol assistir a aquestes reunions però avui creu que hi ha de ser; per això ha hagut de plegar abans del súper on treballa. Ha d’explicar una cosa important a les veïnes i veïns. Ha de demanar un favor incòmode, difícil de concedir. Un favor relacionat amb l’estigma que arrosseguen les persones amb alguna malaltia mental. Aquesta és la sinopsi de l’obra.

Les entrades estan a la venda al web municipal (www.torredembarra.cat). El preu general són 10 euros i preu reduït, 7.

Foto: Àurea Márquez protagonitza aquest muntatge. / TEATRE NU

Hemeroteca

Tweets recents

Share This