Intenta accedir a un tren a Torredembarra sense pagar i amb una navalla

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/2/2022

Aquest diumenge, 20 de febrer, a la tarda, agents de la Policia Local de Torredembarra van intervenir una navalla de 21 centímetres a un home, veí de Barcelona, que volia accedir al tren sense bitllet. Vigilants de Renfe van alertar la Policia Local dels fets. L’home serà sancionat per portar la navalla i s’està a l’espera que els vigilants presentin denúncia.

Per altra banda, la Policia Local de Torredembarra informa que aquest cap de setmana han dut a terme diferents controls d’alcoholèmia i drogues, donant com a resultat 43 vehicles controlats,

6 alcoholèmies positives administratives, 1 alcoholèmia penal i 4 vehicles immobilitzats. També s’ha denunciat penalment una persona que conduïa un ciclomotor sense haver obtingut mai cap permís de conduir i sense assegurança.

Foto: Nou detingut per la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This