La Policia Local de Torredembarra deté un individu quan va al dipòsit municipal a retirar un vehicle

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/2/2022

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dimecres, 16 de febrer, a la tarda, al voltant de tres quarts de sis de la tarda, d’un individu quan es va presentar en dependències policials per recollir del dipòsit municipal un vehicle que havia estat retirat per la grua.

La detenció es va produir perquè aquest home està en cerca, detenció i personació per robatori amb força (Jutjat penal 2 de Barakaldo), falsificació documental (Jutjat penal 15 de València) i falsedat documental (Jutjat d’Instrucció 2 de Massamagrell de València).

Foto: La comissaria de la Policia Local de Torredembarra ha estat l’escenari d’una detenció. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This