Torredembarra ja té el programa de Carnaval 2022

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/2/2022

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de l’Associació Amics del Carnaval de Torredembarra, ja té a punt el programa d’actes del Carnaval 2022. Tal com es va anunciar fa uns dies, les activitats previstes permeten fer festa al carrer, però limitant la participació a les rues i suprimint alguns actes multitudinaris com el dinar popular de Carnaval, la Batalla del confeti i el solemne enterrament i sardinada.

Paral·lelament, aquest dimarts 15 de febrer, es tanca el termini per poder participar a les rues de dissabte i de diumenge. Cal recordar que un dels requisits que es demana a les carrosses i comparses és que han de participar a les dues rues, la de dissabte i diumenge, i només s’hi poden inscriure aquells grups que hi hagin participat en les dues darreres edicions. D’aquesta manera, es limita el nombre de participants totals i s’elimina l’efecte crida de grups que poguessin venir d’altres poblacions on no se celebrarà el Carnaval i que no haguessin participat abans en les celebracions torrenques. Tots els actes estaran adaptats a les mesures de seguretat sanitària vigents en cada moment.

 

Programació

 

Dijous Gras, 24 de febrer

A les 19 h, des de la plaça Mossèn Joaquim Boronat fins a la plaça del Castell: Mascarada La Figa Te Fai.

A les 19.30 a la plaça del Castell: Arrivo de Ses Majestats Carnestoltes, acompanyats de la mascarada La Figa Te Fai i de tots els infants i grans que vulguin acompanyar-lo disfressats i Presa de possessió del poder local.

 

Dissabte, 26 de febrer

A les 11 h, a la plaça del Castell: 18a edició del Concurs de mascotes disfressades*. Desfilada de les mascotes i lliurament dels premis. Les mascotes que vulguin participar en el concurs es podran inscriure enviant un mail a festes@torredembarra.cat i ½ hora abans del concurs a la mateixa plaça.

A les 12 h, a la plaça del Castell:

Carnaval infantil. Veniu disfressats/des. Espectacle d’animació musical Paüra a càrrec de la Cia. La Belluga.

A les 17.30 h, pels carrers del Nucli antic: Passada de La Figa Te Fai. Es repartiran figues i carxots per a tothom!

A partir de les 19.30 h, al carrer de Pompeu Fabra: Concentració de carrosses i comparses

A les 20 h, Sortida de la Rua de Carnaval.

Recorregut: carrer de Pompeu Fabra, carrer de Pere Badia, carrer de Ferran de Querol, carrer de Tarragona, plaça de Catalunya, carrer de Lleida, carrer de Pere Badia, carrer de Ferran de Querol, carrer de Tarragona, plaça de Catalunya, carrer de Lleida i carrer de Pere Badia.

 

Diumenge, 27 de febrer

A les 11.30 h, Cal Bofill: Concentració de carrosses i comparses.

A les 12 h, Sortida de la Rua de Carnaval.

Recorregut pel passeig Marítim (des de Cal Bofill fins a la Casona – Oficina de Turisme del pg. Rafel Campalans).

Hemeroteca

Tweets recents

Share This