‘Verd a les escoles’, l’exposició del mes de febrer a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/2/2022

La Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició “Verd a les escoles?”, a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes de febrer. Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental del 2022.

Es tracta de quatre plafons en els quals es descriu en primer lloc la relació entre canvi climàtic i l’efecte illa de calor. Es comenten els beneficis en salut i altres derivats de l’augment de la convivència habitual amb les plantes. Es mostren diferents estratègies per augmentar el verd als edificis i espais intersticials, per a acabar amb la proposta concreta valorada de quant costa des d’introduir plantes a totes les aules dels set centres educatius públics del municipi fins a l’import d’omplir façanes i cobertes dels edificis docents i els propis patis, amb diferents opcions mínimes i màximes.

Foto: Des de Cal Bofill ens proposen una nova exposició aquest mes de febrer. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This