La celebració del Carnaval torna als carrers de Torredembarra amb limitacions per la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/2/2022

La celebració del Carnaval tornarà als carrers de Torredembarra després que l’any passat s’haguessin de suspendre els actes públics a causa de la pandèmia per la Covid-19. La Regidoria de Festes de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació Amics del Carnaval, està ultimant una programació que permet fer festa al carrer, però limitant la participació a les rues i suprimint alguns actes multitudinaris com el dinar popular de Carnaval, la Batalla del confeti i el solemne enterrament i sardinada.El regidor de Festes, Raúl García, ha explicat que un dels requisits que es demana a les carrosses i comparses és que han de participar a les dues rues, la de dissabte i la de diumenge, i només s’hi poden inscriure aquells grups que hi hagin participat en les dues darreres edicions. D’aquesta manera, es limita el nombre de participants totals i s’elimina l’efecte crida de grups que poguessin venir d’altres poblacions on no se celebrarà el Carnaval i que no haguessin participat abans en les celebracions torrenques.També s’han adoptat altres mesures per l’actual situació sanitària:•    L’ús de mascaretes serà obligatori durant tot el recorregut, ja que no es garanteix la distància de seguretat d’1,5 metres entre els participants.•    No es permetrà menjar, beure, ni fumar, per això no estarà permès portar cap expenedor ni begudes a les carrosses.•    En cas de tenir símptomes de Covid-19 o haver estat en contacte amb un positiu, no es podrà participar en les rues.

Les inscripcions s’han de formalitzar abans del 15 de febrer a través del correu electrònic amicscarnavaltdb@gmail.com En aquest espai, es troba la documentació a aportar: https://bit.ly/3GqtDmn

Foto: Una imatge del Carnaval de Torredembarra 2020. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This