Ja es poden realitzar els tràmits per obtenir la bonificació de la taxa d’escombraries

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/2/2022

Fins a l’últim dia del mes de febrer, està obert el termini perquè els ciutadans i ciutadanes dels habitatges dins l’àmbit de la recollida selectiva porta a porta i comerços i activitats de Torredembarra que compleixin els requisits puguin sol·licitar la reducció de la taxa d’escombraries. Per aquest motiu, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra informa del següent:Els habitatges que es trobin dins de l’àmbit de la recollida selectiva Porta a Porta, durant tot el 2021, podran gaudir d’una bonificació del 15% de la quota si realitzen correctament el reciclatge dels seus residus.

Els comerços i activitats que tinguin vigent l’acord de col·laboració per facilitar la recollida selectiva dels residus i realitzin correctament el reciclatge també podran gaudir d’una bonificació en funció del residu reciclat, que és del 17% en el cas del paper i cartró i del 9% pel que fa a la matèria orgànica, al vidre i als envasos.

Per demanar la bonificació, cal sol·licitar-ho a l’Ajuntament mitjançant instància a través de la seu electrònica o omplint el formulari que es troba a la pàgina web i registrar-lo presencialment a l’OAC (cal cita prèvia). En el cas dels ciutadans i ciutadanes, han d’adjuntar una còpia del rebut pagat de la taxa d’escombraries corresponent a l’any 2021, que s’inclou a la factura de l’aigua emesa per SOREA. Els grans generadors (comerços i activitats), han d’adjuntar una còpia del rebut pagat a BASE de la taxa d’escombraries corresponent a l’any 2022.

Foto: La recollida de la brossa permet obtenir bonificacions. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This