Ona la Torre recupera la radionovel·la amb la ficció sonora ‘El somni de la ciutat’

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/1/2022

La radionovel·la és un dels gèneres clàssics de la ràdio, gairebé des de la creació d’aquest mitjà de comunicació fa gairebé un segle. Ona la Torre ha apostat per revifar aquest gènere amb El somni de la ciutat, una novel·la de l’autor Màrius Mollà, que l’equip del programa El Calaix ha transformat en ficció sonora de la mà de l’editora Rosa Moya.

L’obra ha estat estrenada a Ona La Torre i de moment, a través de La Xarxa Audiovisual Local està arribant a Constantí Ràdio, Cugat Mèdia, Domenys Ràdio, Mataró Audiovisual, Olesa Ràdio, Ràdio Barberà, Ràdio Morell o Ràdio Ciutat de Badalona, entre d’altres. I la relació de mitjans es podria ampliar, ja que davant la bona acollida per part del públic i de la crítica, més emissores s’estan interessant en incorporar els capítols setmanals a les seves programacions.

El pròleg i els primers tres capítols els podeu escoltar en format podcast AQUÍ.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This